top of page
Familiebowling De Kaai

Onze arrangementen en formules voor bowling en lasergame

Formules in combinatie met extra sessie laser game + 10 € p/p

Kids

( vanaf 6 personen met een leeftijd tot 12 jaar )

Trakteer uw kinderen op een dag vol plezier met ons speciale kinderarrangement. Dit arrangement biedt twee opwindende bowlinggames op onze kindvriendelijke banen, gevolgd door twee heerlijke pannenkoeken en keuze uit twee verfrissende basisdrankje naar keuze. Het is de perfecte manier om een verjaardag te vieren, een speciale gelegenheid te markeren of gewoon een leuke dag uit te hebben met het gezin.

2 bowlinggames,

2 pannenkoeken

en 2 basisdrankjes

+ extra lasergame vanaf 25 €

Spaghetti-bowling

Beleef een dag vol plezier met ons arrangement voor twee bowlinggames, inclusief een verfrissend basisdrankje naar keuze, gevolgd door een smakelijke keuze tussen spaghetti of een croque monsieur. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden of familie, waarbij je geniet van sport, lekker eten en gezelligheid samen.

2 bowlinggames

+ basisdrankje

+ spaghetti of croque monsieur

+ extra lasergame vanaf 35 €

Bowl & eat

Geniet van een fantastische bowlingervaring met ons arrangement voor twee bowlinggames, inclusief een overheerlijke maxi-brochette en een verfrissend basisdrankje naar keuze. Perfect voor een leuke date, een gezellige avond uit met vrienden of een speciale gelegenheid.

2 bowlinggames

+ maxi brochette

+ basisdrankje 

Kentucky-pakket

Geniet van een gezellig uitje met ons arrangement. Dit arrangement omvat twee spannende bowlinggames op onze moderne bowlingbanen, gevolgd door een heerlijke halve kip met frietjes, sla of appelmoes en keuze uit een verfrissend basisdrankje naar keuze. Perfect voor een romantische date, een gezellig uitje met een vriend(in) of gewoon om samen te genieten van plezier en lekker eten.

2 bowlinggames

+ basisdrankje

+ halve kip met frietjes, sla of appelmoes

Familiebowling De Kaai
logo De kaai

Interesse in een van deze formules?

Onze arrangementen zijn uitsluitend telefonisch te reserveren. Bel ons vandaag nog voor uw reservatie. 

bottom of page